Festivalavond

Lieve Wintertuinbezoeker,

De nieuwe maatregelen maken het helaas onmogelijk om op 27 november een volwaardige festivalavond plaats te laten vinden. We organiseren het Wintertuinfestival om elkaar te ontmoeten, om samen een avond te beleven vol uitgesproken verhalen, om je te verrassen, te vermaken en te raken, om onbekende schrijvers aan je voor te stellen en je in gesprek te laten gaan met je favoriete auteurs. Dat kan nu allemaal niet.

Daarom hebben we besloten het complete programma uit te stellen naar tweede paasdag 18 april 2022. Alle zalen, gangen en kleedkamers van poptempel Doornroosje in Nijmegen zullen dan alsnog in het teken staan van het festivalthema fictie als gids. We hopen je dan te zien!

De festivalmaand blijft overigens online ongewijzigd doorgaan. Je kunt nog steeds van onze digitale festivalprogrammering genieten, die voor je klaarstaat op wintertuinfestival.nl en op ons literaire platform Notulen van het Onzichtbare. Hier vind je in podcastvorm gesprekken met festivalauteurs als Connie Palmen, Hanna Bervoets en David Van Reybrouck. Ook zijn er diverse interviews te beluisteren met debutanten en ander opkomend talent. Via Zoom kun je aanstaande vrijdag 19 november deelnemen aan de Close Reading Club, met de Losbladige Notulen kun je onverminderd het festivalgevoel in huis halen en de posterwandeling De weg is ook nog steeds te bewandelen.

Hartelijke groet,

Team De Nieuwe Oost | Wintertuin

P.s. Heb je al een ticket gekocht? Dan ontvang je een mail van ons. Heb je nog geen ticket gekocht, maar wil je er de 18e bij zijn? Dan kan je nu al voor 18 april je ticket kopen.