Vrijwilligers

Wintertuinfestival is op zoek naar jou! Zowel in de voorbereidingen als tijdens het festival zelf. Kom jij ons helpen?

Vrijwilligen op het Wintertuinfestival
Voor de festivalavond in Doornroosje op tweede paasdag 18 april zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers, die ons vaste team ondersteunen. We zoeken enthousiaste publieksbegeleiders voor de backstageprogramma’s, bedreven boekverkopers, gastvrije beheerders van de artiestenfoyer en sterke krachten die helpen met het op- en afbouwen.

Wat vragen we van je?
De tijden waarop je ons komt ondersteunen variëren per functie. Grofweg kun je rekening houden met een dienst van 14:00 uur tot 22:00 uur. Verder rekenen we uiteraard op veel enthousiasme!

Wat bieden we je?
Uiteraard verzorgen we je goed tijdens de festivalavond en heb je op rustige momenten de kans om de programma’s te bekijken. Eindigt je dienst voor begin van de festivalavond of begin je na afloop? Dan heb je uiteraard toegang tot het volledige programma.

Verspreider
Geen tijd om tijdens de festivalavond te helpen, maar wil je ons wel ondersteunen? Dat kan altijd! We willen in de weken voor het festival zichtbaar zijn in restaurants, cafés, theaters, et cetera. Er moeten daarom regelmatig posters, boekenleggers en overige PR-materialen worden verspreid. Laat het ons weten als je een rondje wil lopen! Voor deze functie is er een vergoeding beschikbaar.

Interesse?
Meld je aan via vrijwilligers@denieuweoost.nl.