Voordrachten Nikki Dekker, Corinne Heyrman en Marjolein Takman

Ook op het programma: voordrachten van Nikki Dekker, Corinne Heyrman en Marjolein Takman. Alle drie als schrijver aangesloten bij De Nieuwe Oost. En alle drie hebben ze een chapbook!

Nikki Dekker presenteert tijdens de Avond van de grote beloftes Een voorwerp dat nog leeft: een verzameling essays en gedichten waarin ze persoonlijke associaties, ideeën en ervaringen verbindt met een kritisch denken over kapitalisme, seksisme en kolonialisme.

Ook Corinne Heyrman presenteert op de vrijdagavond van het festival haar gloednieuwe chapbook Mogelijke eigenschappen. Een novelle waarin Corinne het onderzoeken onderzoekt. Hoe weet je ooit wat waar is? Wie je bent, en waar je vandaan komt? En doet het er wel toe om de echte waarheid te weten te komen, of is de zoektocht net zo interessant?

Marjolein Takman bracht afgelopen april Jachtseizoen uit, een novelle over een meisje en een invaldocente die ieder gevangen zitten in hun eigen onmacht. Allebei zoeken ze naar een rigoureuze uitweg, iets dat alles verandert.

ZA 24-11 Wintertuinfestival in Doornroosje

Corinne Heyrman, 20.10-20.15u, Paarse zaal

Marjolein Takman, 21.10-21.15u, Paarse zaal

Nikki Dekker, 23.30-23.35u, Paarse zaal

Foto’s: Gaby Jongenelen fotografie.

 

Wintertuinfestival in Doornroosje

  • 17,50 EUR

  • 12,50 EUR*