Wintertuinsessies

In aanloop naar  het Wintertuinfestival organiseren we twee Wintertuinsessies: literaire talkshows waarin makers de kans krijgen om hun ideale avond samen te stellen. Iedere talkshow heeft een eigen host, thema en locatie.

17 oktober Koen Frijns – Extrapool, Nijmegen

Schrijver en muzikant Koen Frijns bracht onder het pseudoniem Frino afgelopen zomer de ep Nestgeur uit, een verzameling dansbare nummers over de dualiteit van de ‘nieuwe man’. Enerzijds zijn er de sterke kroegverhalen over het versieren van vrouwen, het intimideren van andere mannen, de ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’-mentaliteit. Anderzijds wordt dat manbeeld juist op de schop genomen en mag een man zijn kwetsbare kant tonen. Wat is mannelijkheid anno 2019? Koen onderzoekt het in zijn sessie samen met psychiater Glenn Helberg, schrijver Christiaan Lomans en muzikant Tim Koehoorn.

De kaartverkoop voor Koens sessie is van start. Naast de reguliere tickets zijn er ook combitickets beschikbaar, waardoor je met 20% korting op 30 november naar Wintertuinfestival in Doornroosje kan.

8 november Jaap Robben – Galerie Bart, Nijmegen

Meer informatie over de sessie van Jaap volgt binnenkort.

 

Foto Koen: Gaby Jongenelen